24 maj 2007

I-landsproblem

Jag ska sälja min bil. Har servat den för snart 10 000:- nu innan jag ska sälja den så att köparen ska få en sjysst bil. Vad händer då? Jo en varningslampa "Airbag" börjar lysa ... kul. Ringde Audi och de låter meddela att jag måste byta vänster sidoairbag ... kostnad 4500:- till 6500:-.

JÄVLAHELVETESSKITFAN

3 kommentarer:

Mr Andersson sa...

Sakta i backarna! Hur kan de på Audi veta att du måste byta en airbag när du bara pratat i telefon med dem? Det räcker med ett glapp i någon elkrets för att lampan ska lysa. Tror att Audi vill blåsa dig. Konstigt. Du ger ändå ett ganska händigt intryck. Åk till en icke-märkesverkstad och snacka med dem istället.

Borv sa...

Lampan har lyst en gång förut (nov 06) och jag lämnade då in den för felsök och att det inte gick att åtgärda på annat sätt än att byta sidoairbagen. När jag hämtade ut bilen så var lampan släckt, varpå jag självklart avbeställde bytet av airbag, då jag antog att det varit glapp i kretsarna/trådarna ... ända tills nu. När jag ringde Audi(Din Bil) så hade de noteringarna ang. detta kvar på datorn när jag gav dem mitt reg.nr ... :-(

Markus Bottner sa...

Du kan få köpa min Audi för 6500 istället! Då slipper du blinkande lampor.