11 augusti 2007

Min vän spjutkastarn

Igår så kastade min käre vän Garbriel "Gabbe" Wallin 77.99 på Friidrotts-SM och detta innebär att han för tredje gången i år klarade B-gränsen för VM. Tyvärr fick Gabriel se sig slagen av supertalangen Jonas Lohse, som hade samma resultat(!) som Gabbe, men hade ett bättre andrakast. Detta innebär att det nu är tre kastare som klarat VM´s B-gräns. Förutom ovan nämnda så har även Daniel Ragnvaldsson tidigare klarat gränsen på resultatet 77.99 (dvs. exakt samma resultat som Gabbe och Jonas gjorde idag!!!).

Gabbe har dock i år kastat nästan en meter längre då han i Göteborg (tidigare under säsongen) kastade 78.97, därmed borde Gabbe få VM-biljetten till Osaka i Japan.

Vi inväntar med spänning vad förbundskapten kommer säga senare idag när han ska ta ut den spjutkastare som han anser vara den som ska få åka av de tre som klarat B-gränsen. Om ni frågar mig så är valet enkelt. gabbe har kastat längst i år och borde få åka, men vi får se. Skulle inte förvåna om förbundskaptenen skickar den unge talangen Lohse. Hoppas inte, då jag unnar Gabbe denna VM-biljett. Lohses chanser kommer, var så säkra!

Inga kommentarer: