01 september 2009

Ren Idrott ... lägg ner

Magnus Hedman fälldes idag för ringa dopningsbrott och straffet blev 30 dagsböter á 180 kronor. En struntsumma för det fd. fotbollsproffset och landslagsmålvakten. Däremot är straffet en STOR skam för varumärket och personen Magnus Hedman. I mina ögon kan verksamheten Ren Idrott som arbetar mot dopning och droger lägga ner hela sin verksamhet. Affischnamn som Nylander och nu Hedman har varit de sämsta pelare man kunnat ha och organisationen tar nu "krafttag" och sparkar Hedman. Jag säger att detta är ett tomt slag i luften! Riv skiten och bygg nytt! Släng varumärket Ren Idrott åt helvete, byt ut de personer som rekryterat dessa så kallade förebilder och börja om från början. Denna gången utan rötägg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med om att varumärket är helt kört inför framtiden och att man bör göra en nystart med nytt namn. Att skicka iväg rekryterarna känns hårt. Hur ska de kunna veta att Nylander snortar koks med storrökarn på Locatelli eller att Hedman har sådan kasst självförtroende och självkänsla att han behöver dopa sig?

Utan att veta hur rekryteringsfasen har gått till borde båda dessa bedrövliga "idrottsmän" ha sådant intellekt att de aldrig skulle hoppat på dessa uppdrag inom just ren idrott.

/Art

Fisso sa...

Väl rutet!