14 oktober 2008

Samma gamla Robinson Åsa ... eller?



Satt precis och tittade på SVT´s nya hälsoprogram Dr.Åsa med Åsa Vilbäck. Denna Åsa är en 34 årig läkare som är mest känd för att vara med i första uppsättningen av Expedition Robinson 1997. Men hon är nog även lika känd för att ha vikt ut sig i Cafe(eller om det var Slitz, eller kanske båda?) och kroppsmålat sig inför hela svenska folket.

Hur klarar sig då Åsa utan kroppsmålning och tävlingsmoment? Sådär måste jag säga efter att ha sett det första programmet. Åsa ska i första hand leda programmet utifrån sin roll som läkare, men är mer som en ordinär programledare. Hon har en trevlig berättarröst och är rätt så saklig men där tar det sen stopp i mina ögon. Det är fortfarande så att hon sitter och putar med läpparna på filmstjärnevis och mer än gärna framhäver sina helt perfekta bröst (och kropp i övrigt kan tilläggas). Jag har inget emot att människor framhäver sin manlighet eller kvinlighet, men det blir liksom fel i ett hälsoprogram där Åsas roll är läkarens roll. Vet ej heller om det hade varit helt OK om hon "endast" hade varit programledare? Nu kändes det flera gånger som om Åsa var kvar i sin roll på Tengha.

Jag ska ge programmet ännu ett avsnitt nästa vecka och hoppas då att Åsa är mer läkare den gången.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åsa är rikgtigt snygg ju. Varför klaga?

Jo. sa...

Det beror väl på om man är en grottmänniska eller en modern? Om man är en grottmäniska så klagar man nog inte. Då grymtar man bara och fortsätter runka. Charmigt.