15 februari 2007

NBA 2K7, Crackdown samt Fight Night round 3 - delar av mitt liv ...

Vad har dessa titlar gemensamt? Jo, jag spelar just nu dessa tre spel parallellt ... har jag den tiden? Njae, får svaret bli. Jag älskar att spela. Det är få saker som jag njuter så mycket av som när jag sitter tillbakalutad i soffan med kontrollen i handen och fötterna på bordet. Då mina vänner kan jag garantera att jag är avslappnad.

Ena stunden är jag Dallas Maverics skönspelande powerforward Dirk Nowitsky som sätter en trea i fejset på Kevin Garnett. I nästa stund är jag tuff cybersnut i ett framtida USA och hoppar mig fram mellan skyskraporna. Jag står där högt upp och blickar ut över den massiva spelvärlden som breder ut sid nedan för mig. Eller varför inte vara min egenproducerade boxare Wade Valeron som mäter 195cm och väger in på 123.5kg varje match han ställer upp i. Är redan amatörmästare i tungvikt och avancerar nu stadigt som proffs i samma viktklass.

För den som inte tagit sig tid att sätta sig in i spelandets värld kan detta verka urfånigt, konstigt eller bara dumt. Att spendera timmar framför dumburken istället för att göra något mer kreativt eller givande. Men för mig är det givande! Den dan det slutar ge mig något så lovar jag att ersätta mitt tevespelande med något mer vettigt. Fram tills dess ska jag fortsätta dunka i bollen, döda latinoskurkar med mina bara händer och träna min boxare Wade Valeron så att han når stjärnorna!

2 kommentarer:

Fisso sa...

Är lationdödandet bra? är lite sugen men även lite osäker

Borv sa...

Det är ett underhållande spel. Lite för "arkadigt" för min smak, men det får i alla fall en stark trea i betyg. Kolla in följande länk för mer info. http://www.gamerankings.com/htmlpages2/930144.asp